Home
Info
Contact


Mystery of the Labyrinth

Informatie

Mystery of the Labyrinth is een 3D shooter die al meer dan 10000 keer is gespeeld op Yoyogames. Het spel is gratis te spelen.

Verhaal:

Een groep archeologen heeft op een zeer verlaten plek op de wereld een onzettend groot gangenstelsel gevonden. Het gangenstelsel heeft geen gewone toegang. Dit gebeurt via het huis van een tovernaar. Ongeveer 2300 jaar geleden leefde daar een volk met een machtige heerser. (Welk volk moet nog onderzocht worden). Toen de heerser aan het eind van zijn leven kwam, liet hij een groot gangenstelsel aanleggen. Een doolhof. Rovers mochten niet bij z'n graf kunnen komen en zijn schatten beroven. Ook mocht het geen gewone toegang hebben. Daarvoor werd de belangrijkste tovernaar van het volk ingeschakeld. In het huis van de magier werd een teleport getoverd. Alleen via deze magische kegel kom je in het labyrint. In de loop der jaren is het volk langzamerhand verhuisd en verdwenen. Alleen de gangen en huis van de magister bleven bestaan. Onlangs wou een geimigreerde boer een boerderij bouwen op de plek boven het gangenstelsel. Hij zag het huis van de magier, en voelde dat er iets bijzonders moest zijn. Hij schakelde een groep archeologen in. En vandaag ga jij als enige archeoloog onderzoek doen. Je waagt de reis naar het gangenstelsel en de grote zoektocht. Maar let op: Je hebt een minimum aan eten meegenomen, ook is de lucht ijl en vies. Je gezondheid gaat achteruit. Je moet snel zijn om het te vinden. En dat is nog niet alles. Er zijn grote spinnen, spoken en aardemonsters aanwezig. De groep van archeologen geven je een wapen mee voor je veiligheid

Doel:

Zoek eerst de geheime code en ga dan naar de teleport in het huis. Teleport jezelf naar de onderaardse gangen en vindt de grafkamer. Daar staat een grafkist. Als je er tegenaan loopt heb je het uitgespeeld.